Ексклюзиви
понеділок, 13 липня 2015 19:47

Росіяни влаштували фестиваль з метання коров'ячого лайна

Росіяни влаштували фестиваль з метання коров'ячого лайна

В рамках крайового фестивалю "Веселий коров'як" у селі Крилово Пермського краю РФ відбувся незвичний конкурс. Крім перегонів на мотоблоках і садових тачках, гості фестивалю взяли участь в конкурсі з метання коров'ячого лайна на дальність. Захід пройшов за підтримки крайового мінкульту. Глава відомства Ігор Гладнєв особисто очолив делегацію.

Організатори свята "Веселий коров'як" поставили перед собою наступні цілі: сприяти відродженню російського села, його традицій, поваги до його витоків, популяризувати велику культурну спадщину Пермського краю.

Одним з найбільш видовищних заходів фестивалю став конкурс з метання сухого коров'яча лайна. Організатори конкурсу розповіли, що заготовка "реквізиту" для нього зайняла особливе місце в підготовці усього фестивалю.

"Один з найбільш видовищних і улюблених глядачами конкурсів - чемпіонат з метання коров'яку на дальність. Коржі з лайна для конкурсу ми почали збирати три місяці тому. Було підготовлено три повних ящика з-під телевізорів, по одній на жіночу та чоловічу команду, і одна запасна" - зазначають організатори.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували фестиваль з метання коров'ячого лайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути