понеділок, 19 листопада 2018 01:35

Про що може розповісти усмішка
17

У кожного з нас усмішка може приховувати щось особливе. Найпростіша усмішка є виразом щастя, але якщо придивитися до деяких деталей, вона може мати безліч значень, пише infonic.ru

Про що може розповісти ваша усмішка:

1. При усмішці куточки губ знаходяться на одній лінії

 

Ви турбуєтесь про свою зовнішність, і намагаєтеся виглядати серйозним і надійним.

2. Усмішка, при якій видно нижні зуби

 

Ви намагаєтеся контролювати себе в суспільстві, і вам складно розслабитися в компанії.

3. Усмішка, при якій видно верхні зуби

 

Ви втілення впевненості й оптимізму

4. Усмішка, при якій видно верхні і нижні зуби

 

Ви відкрита і товариська людина, яка любить бути в центрі уваги

5.Усмішка з ямкою на одну сторону

 

Ви носите маску незворушності і загадковості, але це просто спосіб приховати свою вразливість або захопленість кимось.

6. Усмішка, при якій з'являються ямочки на щоках

 

Ви доброзичлива і приємна людина. Ви створюєте враження тихої людини, але, насправді, ви завжди "собі на умі".

7. Ви закушуєте губу, коли усміхаєтеся

 

У вас є секрети, які викликають у вас тривогу або сором, тому ви не хочете ділитися ними з іншими.

8. При усмішці ваш рот і губи широко відкриті

 

Ви імпульсивна і відкрита людина і любите проводити час в хорошій компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Боїтесь шефа - сідайте поруч з ним" - 28 психологічних трюків

Види усмішок і їх значення

Коли людина усміхається, звертайте увагу не тільки на рот, а й на очі, адже саме вони видають справжні почуття, коли ви усміхаєтеся. При щирій усмішці вилиці піднімаються, і з'являються зморшки навколо очей.

Усмішка Дюшена

 

Ця усмішка була названа на честь французького невропатолога, який помітив, що спонтанна усмішка, яка задіює м'язи навколо рота і очей, є найщирішою. При цій усмішці куточки рота піднімаються, а зовнішні куточки очей зморщуються.

Усмішка стюардеси

 

Протилежністю посмішки Дюшена є ввічлива посмішка, яку можна побачити у стюардес. Попри те, що куточки рота піднімаються, але верхня частина обличчя залишається розслабленою і біля ока не з'являються зморшки.

Закрита усмішка

 

Цей тип усмішки часто можна побачити у політиків і дітей. Вона говорить про щастя і комфорт, але також вказує на бажання мати особистий простір або приховування чогось.

Стисла усмішка

 

Коли людина тримає губи щільно притиснутими один до одного, але при цьому широко розтягує усмішку, це означає, що вона мовчазна і потайлива.

Усмішка, яка відвертається

 

При цій усмішці частина обличчя опускається вниз і в бік, а інша демонструє посмішку. Така усмішка робить її володаря юним і загадковим. Тому таку усмішку часто можна побачити у акторів, маленьких дітей і жінок.

Однобока усмішка

 

При цій усмішці один куточок рота піднятий, а інший направлений вниз. Це означає або вираз змішаних емоцій, таких як задоволення і сумнів, або видає подвійність натури людини.

Саркастична усмішка

 

Усмішка, при якій розтягуються куточки рота, а губи підтискаються. Така усмішка передає протилежний зміст того, як вона виглядає.

Вимушена усмішка

 

Штучність цієї усмішки видно за версту. Крім того, що в ній не беруть участь м'язи очей, як при щирій усмішці, вимушена усмішка перенапружує рот. Такуусмішку можна побачити на обличчі пари, яка свариться, і часто її поява віщує виникнення проблем.

Посмішка

 

При цій усмішці куточки губ зсуваються в сторони і вгору. Ця посмішка говорить про те, що ви грізна, різка і, можливо, не дуже щаслива людина.

Усмішка на обличчі повинна бути щирою, а не вистражданою. Німецькі фахівці стверджують, що усмішка без причини навіть шкідлива для здоров'я. Однак є люди, чия робота пов'язана з постійним спілкуванням з клієнтами. Попри все, людина такої професії постійно повинна усміхатися і бути ввічливою, навіть якщо вона має справу з не дуже приємною людиною. Психологи підкреслюють, що в даному випадку доводиться тримати під контролем свої справжні емоції, а назовні виставляти те, що необхідно, а не те, що хочеться. Все це часто призводить до депресій і стресу, бо емоції необхідно виплескувати, а не тримати в собі. Але вихід є: іноді необхідно робити перерви в роботі, і, усамітнившись, просто спокійно посидіти не усміхаючись. При цьому можна закрити очі і відчути своє дихання. Процес здасться ще більш приємним, якщо мине за чашкою зеленого чаю.

Зараз ви читаєте новину «Про що може розповісти усмішка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути