пʼятниця, 16 жовтня 2009 17:39

Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження

Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження
Люди, які стурбовані проблемами екології, поширили свою діяльність і на інтимну сферу життя людини. Ідеї ті ж самі: всі предмети, які використовуються для задоволення сексуальних потреб, не повинні завдавати шкоди навколишньому природі.

Зокрема, фірма Earth Erotics пропонує покупцям презервативи для вегетаріанців - білок для їх виробництва має рослинне походження. Також у продажу є презервативи, зроблені зі шкіри ягняти - після використання вони повністю розкладаються при утилізації сміття, пише InoPressa з посиланням на Time.

Лубриканти і масажна олія від фірми Earth Erotics, зроблені з органічних компонентів., на противагу тому що звичайні інтимні гелі містять хімікати.

Під час кризи презервативи продаються, як ніколи, зазначається у статті.

Тим, хто переймається проблемами збереження природних ресурсів, припадуть до смаку і механічні вібратори, які не споживають електроенергії, а працюють від м"язової сили.

За даними видання, в останні роки виріс попит на інтим-іграшки з нержавіючої сталі, червоного дерева та скла. Компанія Earth Erotics також пропонує своїм клієнтам, які практикують садо-мазо розваги, батоги, зроблені зі старих велосипедних камер.

За матеріалом: NEWS. Ru

Зараз ви читаєте новину «Презервативи для вегетаріанців роблять із білків рослинного походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути