пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:06

З'явилась нова Барбі з татуюваннями і рожевим волоссям

Знаменита лялька Барбі встигла з'явитися вже практично у всіх образах, починаючи від лікаря і закінчуючи балериною. Але днями, пише Raut.Ru, у продажу з'явилась нова обмежена серія іграшок з рожевим волоссям, яскравим макіяжем і татуюваннями.

Лялька одягнена в леопардові лосини, майку в стилі емо і розкішні блискучі босоніжки. Проте багато батьків висловлюють серйозне занепокоєння щодо того, який вплив вона матиме на їхніх дітей. На їхню думку, це майже те ж саме, що якби в продажу з'явились ляльки з сигаретами і пляшками пива. Ще один спірний момент - супутник Барбі: зла собака з іклами, схожа на кактус, на прізвисько Бастардіно.

З точки зору прихильників нової Барбі, набагато більше повинні насторожувати не татуювання, а неприродні пропорції тіла ляльки, на яких виховано кілька поколінь дівчаток. Крім того, приклад дітям щодо татуювань може подавати не стільки іграшка, скільки сучасні зірки музики й кіно.

Уперше Барбі з'явилась на ярмарку дитячих товарів у Нью-Йорку (1959). Її розробила стенографістка компанії Mattel Рут Хендлер. Вважається, що прообразом знаменитої ляльки стала Білд Ліллі, героїня еротичних коміксів, що публікувалися в газеті Bild Zeitung.

Перша Барбі коштувала всього $ 3. Вона була одягнена в чорно-білий в смужку купальник (сукні для ляльки слід купувати окремо), у неї були стягнуте в "кінський хвіст" світле волосся і чорні очі. Спершу покупці поставились до новинки насторожено - на ті часи лялька виглядала досить зухвало, але незабаром вона стала неймовірно популярною серед школярок.

Зараз ви читаєте новину «З'явилась нова Барбі з татуюваннями і рожевим волоссям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути