понеділок, 18 серпня 2008 08:31

Як по голосу визначити сексуальність

Як по голосу визначити сексуальність
Американські учені з Університету Олбані вирішили науково підтвердити чи спростувати залежність сексуальної привабливості людини від тембру його голосу. Для цього вони записали голоси групи чоловіків і жінок і попросили 149 представників обох статей оцінити їх привабливість. З"ясувалося, що голоси, що найбільш запам"яталися, належали людям, що почали сексуальне життя раніше, ніж це зазвичай прийнято. Детальний аналіз подробиць біографії власників красивих голосів підтвердили припущення учених: вони виявилися розпусниками і ласолюбами, що часто міняють статевих партнерів.

Фігури солодкоголосих осіб виявилися не менш привабливими - вони повністю відповідали класичним канонам краси жіночого і чоловічого тіла. Один з авторів дослідження Гордон Геллап сказав: "в час розмови по телефону, ми достатньо ясно можемо уявити співбесідника - чоловік це чи жінка, дорослий чи дитина. Нам вдалося встановити так само і те, що в нашому голосі присутня інформація про нашу сексуальну поведінку і навіть форми тіла".

Звичайно, якість телефонного зв"язку у наш час стрімко поліпшується, проте ні для кого не секрет, що помилитися в зовнішності незнайомого і невидимого для вас співбесідника простіше простого. Тому не варто робити поспішні висновки. Завжди варто пам"ятати народну мудрість - краще один раз побачити, ніж сто разів почути, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як по голосу визначити сексуальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути