четвер, 24 грудня 2009 14:03

Підрахували, у кого найдовший пеніс та найшвидша ерекція в світі

Підрахували, у кого найдовший пеніс та найшвидша ерекція в світі

Найшвидша ерекція у світі триває 0,3 секунди. Це в 60 разів швидше, ніж вважалося раніше. "Вибухова" ерекція - таку назву вона отримала в науковому світі.

Вимірювання провели, звичайно, британські вчені, які не дають нудьгувати ні собі, ні людям.

Дослідники під проводом Патрісії Бреннан спочатку виявили, що самці мускусних качок відростили собі найдовші пеніси у світі. Не за абсолютними значеннями, а за відносними. Вони розміром з половину їх тіл. Хоч і абсолютне значення теж вражає - 40 сантиметрів. Вони досягають миттєвої ерекції.

Жінка розібралися в інтимному житті качок, обтяжених настільки значним багатством. Було, наприклад, відомо, що пеніси у селезнів - тонкі та закручені проти годинникової стрілки. За еволюційної логікою, вагіни самок повинні би бути закручені в ту ж сторону. Але, виявилося, що в них вони закручені в іншу.

Розгадка знайшлася в особливості сексуальної поведінки качок. Самки, як правило, обирають самців, оцінюючи їх дзьоби і оперення. І відмовляють в інтимній близькості тим, чий "прикид" не влаштував.

А для тих, хто сподобався, вони розслаблюють м"язи піхви. Тоді невідповідність у "різьбі" перестає бути сильною перешкодою. Статеві зносини починається за обопільної згоди сторін.

Мускусні качки в процесі еволюції закрутили вагіну у зворотний бік від самців, щоб відсікати неприємні особини.

Але самці виробили здатність досягати ерекції практично миттєво. І приступати до справи відразу ж, зайнявши вихідну позицію. Навіть підкравшись непомітно. Власне ерекція "розвивається" вже всередині вагіни. Це дозволяє не чекати, поки качка виявить бажання.

Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «Підрахували, у кого найдовший пеніс та найшвидша ерекція в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути