середа, 12 липня 2017 08:50

Несподівана любов: коти, які обожнюють собак
27

Фото: Pinterest

Прийнято вважати, що собака і кіт, що живуть під одним дахом - союзники і друзі. Але, через різний темперамент часто спільне проживання на одній території перетворюється на справжню боротьбу.

Собака за темпераментом - контактер, кішка - спостерігач. Коти звеличують себе в роль такого собі спостерігача за всім, що відбувається навколо. Тому таке завзяття собак до кішок, в більшості випадків, пояснюється бажанням налагодити зв'язок (контакт) або цікавістю, а не агресією. При спробі кішки втекти - цікавість пса розігрується ще більше. Собака, як представник сімейства псових і хижак, вважає всіх тих, хто не належить до цієї родини, об'єктом для полювання. Але, на котів собака кидається більше з цікавості. Але, якщо між тваринами встановлений контакт ці милі створіння здатні проявляти найвідданішу любов.

Також, за словами вчених, відносини між собакою та кішкою напряму залежать від загального психологічного комфорту в сім'ї, де вони живуть.

Спільно уживаючись між собою, коти й собаки за довгі роки навчились контактувати одне з одним, проявляючи турботу й ніжність, що і доводять ці фото.

Зараз ви читаєте новину «Несподівана любов: коти, які обожнюють собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути