субота, 16 червня 2018 23:28

Небезпечні сусіди: місто заполонили лисиці
7

Фото: his.ua

На вулицях англійських міст мешкає близько 150 000 тис. лисиць Особливо багато їх в Лондоні - по 18 тварин на кожен кілометр.

Найбільше лисиць нарахували в Борнмуті - популярному місті-курорті на березі Ла-Маншу - 23 лисиці на кожен міський кілометр.

Така популярність столиці Великобританії не є дивною, адже майже 50% всієї території міста складають парки та прибудинкові сади, де лиси можуть харчуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ потішило життєрадісне козеня на протезахЗустрічаються вони в найнесподіваніших місцях міста - навіть в вагонах метро, ​​кінотеатрах і музеях. Одна з них вилізла в будівельну люльку і піднялася аж на 72-й поверх незакінченого хмарочосу.

А зовсім недавно руда була помічена біля резиденції прем'єр-міністра Великобританії на Даунінг-стріт, 10.

Більшість жителів британських міст відносно спокійно ставляться до пухнастим сусідам і вже до них звикли. Основна незручність лисиці доставляють городянам в кінці зими і ранньою весною - в шлюбний період. В цей час по ночах звірки видають несамовиті крики, заснути під які вкрай складно.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечні сусіди: місто заполонили лисиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути