вівторок, 24 січня 2012 15:20

Мешканці "найздоровішого міста Америки" хочуть прогнати Макдональдс

Мешканці "найздоровішого міста Америки" хочуть прогнати Макдональдс

Жителі Лома Лінда (Каліфорнія) ополчилися проти мережі ресторанів швидкого харчування Макдональдс, виступивши з різким протестом проти відкриття в їхньому місті філіалу компанії, повідомляє The Vancouver Sun.

Це місто славиться тим, що вже три десятиліття тут не курять, немає магазинів, які торгують неліцензованою алкогольною продукцією, і рівень життя один з найбільших у світі. Тут, як на Сардинії, Окінаві та півострові Ніко, більшість людей у ??віці 90 років не мають серйозних проблем зі здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський мільйонер працює в "Макдоналдс"

Половина з 23 000 населення належить до адвентистів сьомого дня, а багато з них дотримуються вегетаріанства, не п'ють, не курять і не вживають кофеїн. Серед адвентистів відзначається низька поширеність раку і хвороб серця.

Між тим, більшість членів міської ради схвалює відкриття Макдональдсу. Боротися з цим рішенням збирається ціла група експертів, включаючи лікарів з Медичного центру Університету Лома Лінда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Каліфорнії "Макдоналдс" переробили за правилами фен-шуй

Зокрема, доктор Вейн Дісінгер вважає, що Макдональдс є символом нездорового способу життя, а це йде врозріз з образом самого міста. Спеціаліст порівнює Макдональдс за ступенем шкоди з курінням.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці "найздоровішого міста Америки" хочуть прогнати Макдональдс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути