середа, 06 березня 2019 16:14

Кіт-клептоман обікрав молочника

Автор: bbc.com
  Улюбленою здобиччю Тео є різдвяні прикраси.
Улюбленою здобиччю Тео є різдвяні прикраси.

Восьмирічний кіт на прізвисько Тео з британського міста Іпсвіч поцупив пакет із грошима, лишений сусідом для молочника. Усього там було трохи більше 33 доларів.

Автор: bbc.com
  Черговий раз вийшовши на “полювання”, Тео приніс додому пакет із грошима, які сусід лишив для молочника.
Черговий раз вийшовши на “полювання”, Тео приніс додому пакет із грошима, які сусід лишив для молочника.

Це вже не перший "злочин" Тео. Раніше вусань регулярно приносив додому чужі речі. Були то переважно дитячі іграшки й усілякий мотлох. Хазяї сподівались, що переїзд на нове місце допоможе їхньому улюбленцю позбутися поганої звички. Однак, як виявилося, це не спрацювало — кіт перейшов не більш цінну здобич. Повідомляє британська інформаційна компанія BBC.

Як і колишні трофеї Тео, пакет з грошима хазяї повернули власнику. Знайшли чоловіка за адресою, яку було вказано в записці, вкладеній у пакет із готівкою. Сусід сприйняв усе з розумінням.

Автор: bbc.com
  Тео зі своєю хазяйкою Рейчел Друе
Тео зі своєю хазяйкою Рейчел Друе

"Провели з Тео сувору бесіду. Він пояснив, що переплутав сусідський пакет зі своїм старим "улюбленцем" — порожньою сумкою для збору пожертвувань. Помилка була виявлена. Він щиро просить вибачення", — жартівливо відзвітували хазяї пухнастика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коти і їхні будні: показали кумедну фотопідбірку

Як відзначає фахівець з котячої поведінки біолог Роджер Табор, коти досить часто приносять додому "трофеї", але найчастіше це їжа з сусідніх сміттєвих баків. Справжніми ж злодіями є домашні улюбленці, які регулярно приносять додому те, чим людина користується. Причиною такої поведінки може бути рання розлука з матір'ю, коли кішка не встигає навчити малюка полювати на живу здобич.

Раніше показали зухвалого кота-крадія на кличку Базиль, який цупить сусідські трусики й приносить їх своїй хазяйці. Здобич вусань стягує з мотузок для білизни. У співучасті зі своїм улюбленцем хазяйка підозрює його кращого друга.

Зараз ви читаєте новину «Кіт-клептоман обікрав молочника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути