Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 11:27

Київського бізнесмена люди плутають з Володимиром Путіним

Киянина Анатолія Ковенько через схожість часто плутають із президентом Росії Володимиром Путіним. Він теж має блакитні очі, білі брови, тонкі губи і орлиний ніс.

"Про схожість із Путіним дізнався 2000 року, коли він став президентом. Якраз на другий день після виборів у Росії мене в Києві зупинив гаїшник. Попросив пред'явити документи. Дуже довго роздивлявся мою фотографію, а потім сказав: "Думав, мені показалося. А ти ж таки і правда на Путіна схожий", - розповів Анатолій кореспонденту Gazeta.ua.

Анатолій займається бізнесом. Зізнається, що на роботі всі його називають "Путін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін очолив рейтинг найвпливовіших людей світу

"Навіть, коли пишуть мені звіти, зверху ставлять примітку "Путіну", - зізнався чоловік.

"Одного разу друг запросив на день народження. Через затори хвилин на 15 запізнився. Коли зайшов в ресторан, про іменинника всі забули. Піднялися із своїх місць і почали кричати: "Путін приїхав". Я не червонів. Вручив другові подарунок і почав з усіма фотографуватися. Він мені після того розповідав: "Тепер мій син, коли бачить твій номер на мобільному, зразу кричить: "Папа, иди, тебе звонит", - додав Анатолій Ковенько.

Позаторік Анатолій одружився. З дружиною Тетяною познайомився через інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли інків запитували про кінець світу, вони сміялися у відповідь

"Коли Анатолій вислав свою фотографія, я йому у відповідь написала: "Для чого ти прислав мені фотографію Путіна? Я ж просила, щоб свою вислав". Коли вперше зустрілися, мусила визнати, що він справді дуже схожий на Путіна. Толя мені на це сказав: "Це він на мене схожий, а не я на нього". Коли вже почали зустрічатися, запропонувала йому поголитися наголо. Не хотіла, щоб він так сильно Путіна нагадував. Толя погодився. Тепер всі кажуть, що йому так стало краще", - поділилася Тетяна.

"Толік любить готувати. Вміє пекти торти і робить дуже смачну піцу. Він займається у тренажерному залі, бігає на стадіоні і ходить в басейн", - додала вона.

 

Зараз ви читаєте новину «Київського бізнесмена люди плутають з Володимиром Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути