середа, 23 липня 2008 09:21

Як призначити дієту по групі крові

Як призначити дієту по групі крові
Стародавні люди з першою групою крові (0) були мисливцями і харчувалися в основному м"ясом. Осілі землероби, що відокремилися від них, - з другою групою (А), харчувалися тим, що самі вирощували. Власники третьої групи крові (В) - кочівники, і четвертою, найрідкіснішою (АВ) - "нові люди" - майже не мають серйозних обмежень в їжі, але їм наказано харчуватися збалансовано. Дійсно, це дуже здорова рекомендація.

Плани: позбавлення від 3-5 кг. Вони неминуче зійдуть, якщо відрегулювати режим їжі і відмовитися від свідомо шкідливих продуктів.
Переваги: якщо продукти з рекомендованого списку вам на смак - можна "науково" дотримуватися схеми харчування і відмовлятися від нелюбимої їжі.

Складнощі: дієта не враховує інших, складніших класифікацій крові.

Група крові 0, мисливці
Можна: м"ясо (окрім свинини), риба і морепродукти, овочі і фрукти (окрім кислих), ананаси, житній хліб в обмеженій кількості, зелений і трав"яний чай.
Обмежити: всі крупи, окрім гречки.
Уникати: цукор, капуста (окрім брокколі), пшениця і всі вироби з неї, кукурудза і всі вироби з неї, цитрусові, морозиво, маринади, кетчуп, кава, міцний алкоголь.

Група крові А, землероби
Можна: овочі, крупи, боби, кава, зелений чай, червоне вино, морквяний, ананасний, грейпфрутовий, вишневий соки, фрукти (окрім апельсинів, мандаринів, ревеню, папайї, бананів, кокосів, ананасів), риба (окрім морепродуктів, камбали, палтуса, оселедця, ікри).
Обмежити: молочні продукти (замінити соєвими).
Уникати: апельсиновий сік, чорний чай, м"ясо (можна трохи курки або індички), молочні продукти, вироби з пшениці, перець, морозиво, цукор, кукурудзяне і арахісове масла.

Група крові В, кочівники
Можна: м"ясо (за винятком курячого і качиного), риба, молочні продукти, яйця, крупи (окрім гречаної і пшениці), боби, овочі (окрім кукурудзи, помідорів, гарбуза, оливок), фрукти (окрім кокосів і ревеню), зелений і трав"яний чай.
Нейтрально: апельсиновий сік, пиво, вино, кава, чорний чай.
Уникати: морепродукти (молюски, краби, креветки), свинина, куряче м"ясо, кукурудза, сочевиця, помідори і томатний сік, газовані напої.


Група крові АВ, "нові люди"
Можна: м"ясо (баранина, кролик, індичка), риба, окрім морепродуктів, молочні продукти, оливкове масло, арахіс, волоські горіхи, крупи (окрім гречаної і кукурудзи), овочі (окрім перцю, чорних оливок, кукурудзи), фрукти (окрім різких і кислих), кава, зелений і трав"яний чай.
Нейтрально: пиво, вино.
Уникати: боби, червоне м"ясо, шинку і бекон, соняшникові насіннячка, гречана крупа, перець, пшениця і кукурудза, повідомляє wmj.ru.
Зараз ви читаєте новину «Як призначити дієту по групі крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути