понеділок, 25 серпня 2008 11:33

Як до старості зберегти своє волосся густим і здоровим

Як до старості зберегти своє волосся густим і здоровим

Як зберегти своє волосся густими і здоровими на все життя?

Деякі вдаються до радикальних методів - пересадки. Більшість схиляється до дешевшого способу - скуповують і намилюють на голову все нові і нові шампуні з трав"яними, фруктовим, овочевими і іншими добавками. Допомагає? Відповідь не однозначна.

У Китаї догляду за волоссям надають важливе значення з давніх часів. Зараз тут рекламуються десятки засобів від випадіння і виснаження рослинності на голові. Ефект той же, що і скрізь. Виключенням в деяких випадках є акупунктура. Але цей спосіб "утримати" волосся достатньо дорогий і більшості не по кишені.

До такої більшості належить і 72-річна Чжао Гуйцинь. Вона задумалася, чи слід мити голову шампунями з різними добавками. Адже це тільки "зовнішня" дія на волосся. А що коли впливати зсередини? З тих пір головне місце в раціоні Чжао Гуйцинь зайняли фрукти і овочі, які вона із задоволенням поглинає і до цього дня.

У результаті, у волоссі Чжао ні єдиної сивини, воно густе як і багато років тому, а довжина коси, яку вона відрощує останні 10 років, досягла 1,7 метри, повідомляє Mosmedclinic

Зараз ви читаєте новину «Як до старості зберегти своє волосся густим і здоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути