середа, 22 лютого 2017 14:27

Instagram сколихнув новий тренд - сексуальні фото з закритими очима
9

Фото: dailymail.co.uk

У соцмережі Instagram з'явився новий тренд — дівчата позують з закритими очима або просто дивляться вниз Це створює більш щиру та природну атмосферу на фотографіях. Найчастіше красуні позують на фоні природи.

Крім погляду, інстаграм-моделі приймають певну позу для фото. Найчастіше дівчата сидять, зігнувши одну ногу, а другу наполовину підігнувши під неї. Вважається, що такий прийом візуально витягує силует та робить ноги стрункішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки показали наймоднішу позу для селфі 2017 року

Професійний фотограф Джеймс Дей прокоментував цей тренд виданню Daily Mail: "По суті, вся справа в кутах. Це незграбна поза, але розслаблена. Є правило позування - якщо щось згинається, треба це зігнути. Майже все в цих позах зігнуте, а це відповідає розслабленому настрою. Позування стоячи більше нагадує стояння на червоній килимовій доріжці десять років тому ".

32-річна шведка Марія Петтерсон з Гетеборгу працює комерційним пілотом у Ryanair. Займається йогою по всьому світу. Своєю інтернет-сторінкою жінка сколихнула мережу та підкорила власними досягненнями. За нею стежать більше 200 тис. послідовників.

Зараз ви читаєте новину «Instagram сколихнув новий тренд - сексуальні фото з закритими очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути