вівторок, 01 грудня 2020 13:29

Ігоря Кушніра визнали одним із найкращих топменеджерів України

Ігоря Кушніра визнали одним із найкращих топменеджерів України
Голова правління - президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір увійшов до рейтингу 25 кращих топ-менеджерів України

Голова правління - президент Київміськбуду Ігор Кушнір увійшов до рейтингу 25 кращих топменеджерів України.

Редакція журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" сформувала лонг-лист зі 160 керівників великих компаній України. В окремий рейтинг потрапили десять управлінців, які є засновниками бізнесу. Свій рейтинг отримали 25 кращих топменеджерів приватних компаній, в який і увійшов Ігор Кушнір.

"Ігор Кушнір керує найбільшою будівельною компанією "Київміськбуд" вже вісім років. Сьогодні компанія займає третину ринку нерухомості Києва. В активній фазі будівництва знаходиться 27 житлових комплексів загальною площею 2,5 млн кв. м", - зазначає видання.

За словами самого Ігоря Кушніра, запорукою успіху керівника є командна робота всього колективу.

"Я вдячний організаторам, але в той же час хочу сказати, що це результат роботи всієї команди. В якомусь інтерв'ю я вже розповідав, що мій стиль управління авторитарно-демократичний. В хорошому сенсі. Звичайно, розподіл повноважень і делегування - це основа. Але я особисто контролюю виконання поставлених завдань по всій вертикалі. Це дозволяє розуміти, що відбувається, бачити процеси і прогнозувати подальші кроки. Упевнений, що розвиток компанії залежить від правильних рішень і їх сумлінного виконання. На сьогоднішній день наші результати говорять про те, що ми рухаємося в правильному напрямку. І зменшувати оберти не збираємося!" - підкреслив Ігор Кушнір.

Експерти оцінювали кандидатів за п'ятьма критеріями: ефективне управління; емоційний інтелект; впровадження інновацій; стратегічне мислення; антикризове управління. Частина експертів оцінювали кандидатів на умовах анонімності. Фінальний рейтинг формувався з трьох оцінок: експертного журі (60%), редколегії (20%) і голосування на сайті Delo.ua (20%).

Зараз ви читаєте новину «Ігоря Кушніра визнали одним із найкращих топменеджерів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути