Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 15:46

Хорват зірвав джек-пот, протягом 30 років обираючи ту ж комбінацію чисел

Хорват зірвав джек-пот, протягом 30 років обираючи ту ж комбінацію чисел

Мешканець хорватського Дубровника зірвав, нарешті, джек-пот у розмірі 13,4 мільйона кун (близько 2,3 млн доларів США), після того як 30 років щотижня купував лотерейні квитки і зазначав у них одні й ті ж числа.

Чоловік, який не побажав розкривати свого імені, вгадав комбінацію 2, 4, 7, 13, 17, 24, 36 в лото за формулою "7 із 39" під час чергового розіграшу "Хорватської лотереї" 11 лютого, купивши простий квиток за 20 кун (близько 3,5 долара).

В опублікованій 28 лютого інтерв'ю організаторам лотереї щасливчик зізнався, що багато знайомих неодноразово запевняли його у безглуздості обраної ним системи. Але настирливий хорват залишався вірним собі і вибраним числам, які були пов'язані з важливими датами для нього самого і його рідних.

Тепер, за його словами, частину виграшу він хоче витратити на родичів, що живуть у важких умовах. Скільки всього грошей він вклав в щотижневу купівлю лотерейних квитків за ці 30 років, переможець лотереї не зазначив.

Зараз ви читаєте новину «Хорват зірвав джек-пот, протягом 30 років обираючи ту ж комбінацію чисел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути