Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 07:10

Екологічна етика – фотограф показав вражаючі знімки
19

24-річний фотограф готує проект "Невловимо Наше", намагаючись поставити питання глядачу – що людина зробила тваринному світу, природі, як сміє впливати на середовище перебування для живих істот. Автор старається надати знімкам моторошної атмосфери.

"Мене цікавить втрата середовища перебування, екологічна етика, вплив людини як у міських, так і в природній сферах", - говорить фотограф Філіп Кенвішер. Працює над проектом 5-ий рік.

Хлопець із відзнакою закінчив коледж мистецтва і дизайну в 2015 році. Отримав премію Ради керівників на останньому курсі. Важливою точкою у кар'єрі Філіпа стало те, що він узяв участь у експедиції в Канаді. Декілька місяців він провів у каное на річці Юкон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Австралії через рекордну спеку гинуть кажани та опосуми

"Це посприяло моєму зв'язку і любові до природи. Це підживило мою практику, яка стосується впливу на навколишнє середовище і віддалені райони пустелі", - каже фотограф.

Зараз Філіп навчається на аспірантурі.

Британський фотограф Тім Флач останні два роки мандрує світом і документує рідкісних тварин. Результат його роботи став книгою "Endangered".

Зараз ви читаєте новину «Екологічна етика – фотограф показав вражаючі знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути