середа, 17 травня 2017 22:49

Дівчина-фотограф вразила світ автопортретами з очима тварин
11

Фото: floraborsi.com

23-річний фотограф з Угорщини Флора Борсі створила сюрреалістичні автопортрети. Знімки унікальні тим, що в них поєдналася краса дівчини та тварин. Автор закрила своє право око силуетом тварини так, аби воно точно накладалося на людське.

Ефектний сюрреалізм досягається за допомогою використання колірних фільтрів та необхідного реквізиту.

"Я хотіла показати, наскільки тварини унікальні, кожна маленька деталь особлива, і в той же час так чи інакше ми схожі на них, - розповіла фотограф. - Одного разу я спробувала зробити селфі зі своїм собакою, і її око було в точності як моє. Це фото надихнуло мене на створення проекту. На кожен портрет йде приблизно 15-20 годин, включаючи макіяж, укладку волосся та інші маніпуляції. Ретушування займає близько 12 годин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова дівчина оголеною займається йогою: добірка сексуальних знімків

Флора отримала популярність завдяки бездоганному володінню мистецтвом фотоманіпуляції. Її роботи виставлялися в Галереї Саатчі та Луврі. Використовувалися в комерційних програмах.

Сексуальні міні-сукні та спідниці завжди привертають увагу серед чоловіків. У вітряну погоду інтимні місця можуть випадково відкритися для загального огляду. Головне — мати під низом гарну білизну. Пропонуємо до вашого огляду 20 курйозних фотографій "у стилі Мерилін Монро".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина-фотограф вразила світ автопортретами з очима тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути