четвер, 27 грудня 2018 19:36

"Цілий рік можна спланувати у перші 12 днів після сонячного сонцестояння" - Громовиця Бердник

"Цілий рік можна спланувати у перші 12 днів після сонячного сонцестояння" - Громовиця Бердник

Письменниця і культуролог Громовиця Бердник закладає і прогнозує свій наступний рік у перші 12 днів після зимового сонцестояння.

- Це відома стара європейська традиція. Рік фактично починається в день зимового сонцестояння - 21 чи 22 грудня. 12 днів після сонцестояння - це символічні 12 місяців наступного року. Так звані 12 священних ночей, протягом яких можна сформувати наміри на наступний рік. У цей час витончується межа між матеріальним нашим світом, і тим тонким світом, де зароджуються всі процеси. В ці дні ніби зупиняється час і крутиться веретено долі. В цей час можна закласти собі рік: витягувати руну і дивитися, який буде в тебе кожен місяць. Можна читати знаки - дивитися, що в тебе в житті відбувається в той чи інший день. що відповідає певному місяцю. А можна свідомо медитувати, що б ти хотів собі в певний місяць. Наприклад, у травні хочу поїхати у Грецію. Можна у цей день подивитися документальний фільм про неї, почитати міфи, подумати, для чого ти туди хочеш, що ти там хочеш знайти. Треба для себе ніби збудувати цю поїздку.

ЧИТАЙЖЕ ТАКОЖ: Супрун розповіла, як приготувати корисне святкове меню

Громовиця робить цю практику уже три роки і щороку експериментує з бажаннями. Каже, бажання повинні бути реальними, здійсненними і чіткими.

- Воно працює. Не завжди чітко, як закладаєш. Але треба закладати реальні бажання. Якщо хочеш у Грецію, а нічого для цього не робиш, просто сидиш на дивані, у тебе просто не буде фінансових можливостей туди поїхати. Ця практика 12-ти ночей не для лінивих, не для тих, хто хоче шари, а для людей, які усвідомлюють бажання і показують це Всесвіту. Ти повинен щось робити для того, щоб дати шанс Всесвіту допомогти тобі це реалізувати. Я завжди ставлю ялинку перед сонцестоянням і підвішую на записочках 12 бажань на рік. Цього року у мене вийшло 20. Я їх продумаю, я на них медитую. Кажу: хай буде так, як хочу я, але і так, як буде краще для мене.

В Новий рік можна традиційно записати своє бажання на листочку паперу, перев'язати ниткою або мотузкою і протягом доби постаратися підвісити його на центральну ялинку. Ви можете зробити це 1 січня, наприклад вдень ​​або ввечері, головне - це щоб ваше бажання виявилося в центрі міста, в якому ви живете.

Зараз ви читаєте новину «"Цілий рік можна спланувати у перші 12 днів після сонячного сонцестояння" - Громовиця Бердник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути