неділя, 10 лютого 2013 03:39

Найчастіше люди труяться курятиною - дослідження

Найчастіше люди труяться курятиною - дослідження
Фото: xronika.az

Центр з контролю і профілактики захворювань США в рамках серії досліджень встановив, що найбільш поширеною причиною харчового отруєння в розвинених країнах в останні роки є порушення правил вживання м'ясних продуктів, і в першу чергу продуктів з курки. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Згідно представленої в звіті статистики, в 2012 р. від харчових отруєнь на території США померло приблизно 3 тис. осіб. При цьому 46% всіх цих випадків трапилося саме з причини вживання прострочених або неправильно приготованих м'ясних продуктів.

Також експерти підрахували, що лише тільки в 5% випадків був винен виробник. Найчастіше людина неправильно готує м'ясо, в результаті чого воно залишається недожаренним і може зберігати в собі хвороботворні мікроорганізми.

Ризик того, що людина отруїться їжею, у середньому в сім разів підвищується, якщо хоча б один раз на день обідати в кафе, ресторані, закусочній чи іншому місці поза домом, відзначають лікарі.

Цікаво, що згідно зі статистикою, отримати отруєння в крупних мережах швидкого харчування відомих брендів, практично неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше люди труяться курятиною - дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути