субота, 18 лютого 2012 17:39

Британська курка пророкує погоду своїми яйцями

 

Курка на прізвисько Розі з невеликої британської ферми поставила у безвихідь експертів з метеопрогнозів. За узорам на її яйцях можна безпомилково зрозуміти, яким буде наступний день – сонячним чи сніжним.

За словами господарки дивної курки Саші Андерсон, все почалося ще в серпні 2011, коли Розі знесла два яйця поспіль з візерунком у вигляді сонячних променів. Після цього два дні поспіль була дуже тепла та сонячна погода і сонце світило, як ніколи.

Андерсон також розповіла, що минулого тижня вона знову знайшла у гнізді Розі яйце, яке було повністю вкрите білими цяточками.

Після цієї знахідки увесь день йшов дрібний тривалий сніг. Всі інші яйця Розі несла звичайні, без візерунків.

"Пам'ятаю як у серпні вона знесла два яйця з малюнком у вигляді сонця і це були найспекотніші дні у минулому році. Мої діти радісно розповідали всім, що наша курка вміє передбачати погоду", - розповіла Андерсон.

Водночас, самі експерти вважають курку Розі вельми дивною і зазначають, що ніколи не бачили нічого подібного. За словами фахівця Шарлоти Попеску, курячі яйця дуже сильно залежать від клімату, тому можуть бути світлішими чи темнішими.

Зараз ви читаєте новину «Британська курка пророкує погоду своїми яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути