пʼятниця, 15 липня 2016 11:16

Боксер Валуєв став ведучим програми "На добраніч, малюки"

Боксер Валуєв став ведучим програми "На добраніч, малюки"

Депутат Держдуми РФ та колишній боксер Микола Валуєв знявся у чотирьох випусках дитячої програми "На добраніч, малюки". Валуєв вважає, що в дитячих передачах потрібно показувати більше мультфільмів про спорт та здоровий спосіб життя. Повідомляє "Преса України".

"Хіба міг я в дитинстві мріяти, що буду ведучим своєї улюбленої передачі. Так що добраніч, малюки", - поділився депутат. "Сьогодні зняли перші чотири програми, які вийдуть в серпні. Поки на більш часті появи в передачі я не готовий".

У соцмережах на цю новину відреагували з гумором. Користувачі відзначили, що тепер Валуєв буде вкладати дітей спати "спочатку джебом, а потім хуком праворуч і в корпус, в корпус".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський репер публічно принизив Путіна

Нагадаємо, Микола Валуєв – російський боксер. Був чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBA в 2005-2007, 2009 роках. У його добірці також пояс чемпіона Російської Федерації у важкій вазі серед професіоналів – 1999 рік. Після завершення боксерської кар'єри Валуєв вирішив спробувати себе в політиці. Був депутатом Державної думи VI скликання від "Єдиної Росії".

Зараз ви читаєте новину «Боксер Валуєв став ведучим програми "На добраніч, малюки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути