пʼятниця, 28 серпня 2020 17:02

Оренда авто без водія як тест-драйв

 

Купівля авто - серйозна подія, до якої варто підійти відповідально. Важливо вивчити всі технічні характеристики обраної моделі, але найголовніше - "відчути" її. Тільки так ви точно дізнаєтесь, чи підходить вам цей автомобіль, або краще розглянути інший варіант.

Але як можна зрозуміти це за 15 хвилин тест-драйву в автосалоні з менеджером, який вічно базікає, який всіляко намагається продати вам машину? Рішення є - оренда авто в Києві та інших містах України без водія. У сервісі прокату автомобілів 7Cars нам розповіли, чому варто вибрати саме цю послугу в якості альтернативи тест-драйву.

Чим хороша оренда авто перед покупкою?

Відсутність часових рамок. Ви можете орендувати машину практично на будь-який потрібний вам період: і на пару діб, і на кілька тижнів. Наприклад, в компанії 7Cars вам можуть надати автомобіль навіть на один день.
Без нав'язливих порад. Тільки ви, машина вашої мрії і дорога. Це відмінна можливість, щоб сповна "прощупати" автомобіль, об'єктивно оцінити його і зрозуміти, "сумісні" ви чи ні.
Не сподобалося - змінили. Оренда автомобіля ні до чого вас не зобов'язує. Якщо раптом машина, яку ви так давно хотіли придбати, з яких-небудь причин вам не підійшла, то ви легко можете змінити рішення: взяти напрокат і купити зовсім іншу модель.
Оцінка уживаної версії. Орендовані авто хоч зазвичай і не старше 2-5 років, але все ж "бувалі", що дуже на руку. Завдяки цьому ви зможете зрозуміти, яким може стати бажаний автомобіль після кількох років експлуатації.

Оренда з правом викупу

Прокат автомобіля без водія - не єдиний варіант послуги, яка допоможе вам зробити правильний вибір перед покупкою. У багатьох компаніях також можна орендувати автомобіль під викуп. Що це таке? Спробуємо пояснити.

Класична оренда авто виглядає наступним чином: ви берете машину напрокат на певний час, платите тільки за користування нею, а після закінчення терміну повертаєте компанії (або продовжуєте договір). У той же час, при оренді з правом на викуп ви берете авто начебто напрокат, але з метою отримати його у власність. Оплачуючи оренду, ви одночасно користуєтеся правом викупу: вносите частинами вартість автомобіля, зазначену в договорі. Коли ця сума буде погашена, авто стане вашим.

Такий спосіб оренди поєднує в собі як переваги автокредитування (оплата вартості машини не відразу, а частинами), так і деякі зручності звичайного автопрокату: якщо автомобіль вам не сподобався, то ви можете в будь-який момент (до виплати всієї суми) відмовитися від нього зовсім, розірвавши договір, або змінити на іншу модель.

Таким чином, прокат автомобіля допоможе вам не помилитися і купити саме той транспортний засіб, який подарує комфорт і задоволення. При цьому ймовірність зробити помилку стає мінімальною. Бажаємо вдалих покупок!

Зараз ви читаєте новину «Оренда авто без водія як тест-драйв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути