субота, 16 лютого 2019 05:25

Як підвищити впевненість у собі - 5 порад

Як підвищити впевненість у собі - 5 порад
Для того, щоб бути впевненим в собі, ми повинні зосередитись на власному успіху, і забути про невдачі та негатив у житті

Для того, щоб підвищити впевненість у собі потрібно уявити себе тим, ким хочете бути, самостверджуватися, скористатися принципом Jia Jang "100 днів відмов", налаштовуватися на перемогу та допомагати іншим.
Існує спосіб, коли боретеся з низькою самооцінкою варто уявляти себе у своєму ідеалі. Візуалізація допоможе досягти поставлених цілей та бачити себе тим, ким будете пишатися.
Люди вірять у те, що говорять собі. Для того, щоб ваш мозок швидко почав сприймати позитивні фрази, будуйте їх у вигляді питання. Наприклад, "Чому мені так добре вдається укладати угоди?", замість "Я добре справляюсь з укладанням угод".
Не можна здаватися через те, що все пішло не по плану. Потрібно долати свій страх, радить mizky.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати нижню білизну для романтичного вечора

Ставте реальні цілі. Починайте з легкої мети. Після того, як буде цілий список успішних справ, можна перейти до складніших цілей.
Замість того, щоб зосереджувати увагу на власній слабкості, станьте волонтерами чи наставниками, допомагайте іншим, навчайте цим зросте ваша впевненість.

Люди з низькою впевненістю в собі сприймають інших кращими за себе. Замість того, щоб жити із такою думкою, сприймайте себе як рівню іншим. Прагнення бути кимось іншим — це руйнування людини, якою ви є, говорила Мерлін Монро.

Зараз ви читаєте новину «Як підвищити впевненість у собі - 5 порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути