Ексклюзиви
середа, 05 червня 2019 03:30

Як дізнатись, що котик любить вас

Як дізнатись, що котик любить вас
Експерти розповіли про знаки, якими коти демонструють свої почуття. Фото із відкритих джерел.

Домашні улюбленці не можуть повноцінно комунікувати із господарями. А часом так хочеться почути від них про взаємну любов.

Спеціалісти з поведінки тварин підготували 10 ознак того, що ваш кіт любить вас, передає The Huffington Post.

Кіт "робить масаж" - це один із способів, як тварини виражають свої почуття. Якщо кіт згорнувся на колінах і почергово встромлює у вас кігтики, значить любить вас. Такі котячі почуття бувають досить болісними, тому важливо, аби між лапками та шкірою було щось м'якеньке. До прикладу плед.

Експерти вважають, що коти - щедрі від природи тварини. Тому, якщо улюбленець приносить впольваних мишей, жаб чи пташок - варто йому подякувати. Так він виявляє свої почуття.

Треться головою об господаря - це теж про любов. У кішок на тілі є залози, які виділяють спеціальний секрет. Частина цих залоз – на щоках та голові. Тож коли киця треться мордочкою, вона позначає вас своїм ароматом і визнає членом сім'ї.

Якщо кицька не відводить погляд і при цьому повільно моргає – ви їй точно подобаєтеся. Так тварина показує, що довіряэ. Консультанти з поводження з тваринами кажуть, для кота такий погляд – еквівалент поцілунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київському супермаркеті кіт їв м'ясо з прилавку

Котик перевертається на спину, це означає, що йому спокійно і комфортно. Живіт – це інтимна частина тіла для котика. Ніжне пухнасте пузо не покажеш абикому. Тому котик і показує господарю животик. Мовляв, дивися, я зовсім беззахисний.

Хвіст у котів – барометр настрою. У тварини, яка прихильна до господаря, він дрібно тремтить, а кінчик загнутий убік.

Якщо кіт нападає зненацька і починає кусати – це любов. Вони іноді так граються між собою. Звісно, він не розраховує сили, адже їх шкіра міцніша за людську.

Муркотінням киця може висловлювати багато почуттів – від щастя і задоволення до болю і страху. Якщо киця муркотить біля господаря - це любов.

Якщо улюбленець ходить слідом за господарем -це також хороший сигнал. Особливо якщо ще не час годувати кішку.

Оригінальна сердита кішка, відома як Соус Тардар нещодавно померла, але її безсмертна спадщина обов'язково житиме. Її місце займе новий сердитий кіт Луїс - 6-річний перський кіт з Остіна, штат Техас.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатись, що котик любить вас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути