понеділок, 26 жовтня 2009 16:59

Геї хочуть свою окрему доменну зону в Інтернеті

Геї хочуть свою окрему доменну зону в Інтернеті
Дві комерційні організації виступили за створення в Інтернеті спеціальної доменної зони для веб-ресурсів, призначених для геїв - ". Gay".

Введення такого домену хочуть домогтися групи Dot Gay Alliance з Нью-Йорка, очолювана відомим гей-активістом Джо Дольче (Joe Dolce), і dotGay, створена німцем Олександром Шубертом (Alexander Schubert), який проживає в Латвії. Представники обох організацій планують відвідати зустріч корпорації ICANN, яка розпочнеться в Південній Кореї сьогодні, 26 жовтня, щоб обговорити це питання.

Обидві організації є комерційними і планують заробляти гроші на реєстрації доменів в новій зоні. Втім, представники Dot Gay Alliance і dotGay обіцяють, що будуть виділяти також значні кошти на підтримку різних гей-рухів. "Створення доменної зони". Gay "може допомогти створити значний джерело фінансування для багатьох організацій, що роблять різну роботу для гей-ком"юніті", - сказав Джо Дольче.

За матеріалом: Newsland
Зараз ви читаєте новину «Геї хочуть свою окрему доменну зону в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути