пʼятниця, 18 жовтня 2013 11:26

Намальована хостес і величезні люстри - вишуканий готель у Майамі
44

Фото: Фото: kayrosblog.ru

Дизайном готелю Mondrian South Beach займався один з наймодніших сучасних дизайнерів - голландець Марсель Вандерс.

Готель носить ім'я голландського художника Піта Мондріана розташований на березі Біскайської затоки, в Майамі. Вандерс розмірковуючи над майбутнім дизайном готелю Mondrian South Beach вирішив зробити його тематичним і вибрав темою "Казку про сплячу красуню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОАЕ показали найдорожчий автомобіль у світі за 7,3 мільйонів доларів

Дизайн інтер'єру готелю дійсно виглядає, як декорація до дивовижної казці. Дизайн готелю запам'ятовується насамперед своїми фантастичними формами і кольоровою гамою. У холі, на стелі який підтримують колони у формі ніжок величезних крісел, висять великі люстри - дзвіночки. Неймовірно витончені різьблені сходи чорного дерева з'єднує перші два поверхи. Зустрічає відвідувачів готелю портрет вигаданої Марселем дівчини на ім'я Венді. "Вона тут замість хостес," - жартує дизайнер. Її портрет намальованний в кожному з 335 номерів готелю.

У готелі є власний спа - центр з процедурними кабінетами, тренажерні зали, бари та ресторан, який поєднує в собі азіатську і кубинську кухні. Всі приміщення відповідають основному дизайну готелю за стилем. Чудові тераси з альтанками сплетеними із зелені готові укрити від спекотного сонця Майамі всіх гостей і постояльців готелю .

Зараз ви читаєте новину «Намальована хостес і величезні люстри - вишуканий готель у Майамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути