четвер, 15 жовтня 2020 16:20

Відпочинок у саду: як зробити дивовижну лавочку
9

Лавку у садку роблять своїми руками
Фото: vdomadobre.info
Лавку у садку роблять своїми руками
Лавку у садку роблять своїми руками
Лавку у садку роблять своїми руками
Лавку у садку роблять своїми руками

Для відпочинку у саду мають бути лавки чи крісла. Це композиційні елементи, які мають відповідати загальній картині ділянці. Адже відпочивати треба з максимальним комфортом та задоволенням.

восени меншає роботи у саду та на городі, тому є час вибрати форму та колір лавочок. Такі предмети можна купити, а можна зробити самостійно. Тут вже залежить від ваших можливостей та побажань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садові хвіртки вражають: 20 оригінальних видів

Прикрасити лавку можна, поставивши кашпо зверху і навколо неї. Для таких цілей можна використовувати однорічні квіти та кімнатні рослини.

Легкий навіс із дерев'яним або металевим каркасом додасть затишку та захистить від сонця і дощу. А пергола, увита виткими рослинами, наприклад, трояндами зробить цей куточок особливо атмосферним.

Щоб було зручно сидіти, покладіть подушки з вологовідштовхувальним просоченням. Доповніть лаву невеликим столиком, щоб можна було комфортно випити чай або поїсти фрукти.

Альпінарій або альпійська гірка є яскравою прикрасою саду. Її треба закладати восени. Для цього вибрати ділянки, насипати грунт потрібних розмірів та розкласти камені.

І не треба думати, що під силу зробити таку красу тільки іменитим ландшафтним дизайнерам. Це вдасться і садівникові-любителю.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок у саду: як зробити дивовижну лавочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути