четвер, 08 жовтня 2020 17:56

На піку слави: показали рослину для примноження грошей
5

Доларове дерево підходить для квартири та офісу
Фото: agronet.com.ua
Доларове дерево підходить для квартири та офісу
Доларове дерево підходить для квартири та офісу
Заміокулькас розмножують з листка
Доларове дерево підходить для квартири та офісу

Заміокулькас - стильна рослина, яка зараз на піку слави. Це пов'язане із простотою догляду та оригінальним виглядом. А ще вона цінується за універсальність - доречно ставити в офісі чи вітальні.

Інша назва цієї рослини "доларове дерево" завдяки даним фен-шуя про примноження фінансів. Воно не втрачає декоративний вигляд весь рік.

Замиокулькас відмінно прижився в Україні, проте деякі нагадування про тропіки будуть йому приємні. Виберіть для постійного місця сонячне вікно: південь - ідеально, захід і схід - прийнятно. Без достатнього освітлення замиокулькас витягуватися і хворіти.

Доларове дерево, поступово привчене до тіні, буде спокійно жити і в видаленні від вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альпійська гірка восени: які камені вибрати

Температура 22-25 градусів - найприйнятніша для цієї рослини. Вона вміє утримувати вологу в м'ясистих листках і не дуже потребує зволоження повітря і обприскування.

Вистачає 1 поливу в тиждень, у холодний сезон - раз в 10 днів. Найголовніше - не допускати застою води і не тримати грунт вічно вологою: це загрожує загниванням коренів.

Для підживлення підходять добрива сукулентів і кактусів. Але про них треба забути у період спокою - з жовтня по лютий. Заміокулькас перестає рости і його треба поставити на прохолоду ближче до світла.

Більшість людей звикли, що китайська троянда або гібіскус росте виключно у будинкові. Насправді є сорти, які чудово приживаються і в саду. Попри це восени, як і усім іншим рослинам, гібіскусу необхідний індивідуальний догляд.

Зараз ви читаєте новину «На піку слави: показали рослину для примноження грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути