пʼятниця, 22 травня 2020 11:50

Якісні добрива врятують врожай

Кожен фермер, чи просто господар розуміє і знає про проблему бурянів. Зайва рослинність може помітно нашкодити врожаю і вкрай зіпсувати його. Тому часто, щоб цього не трапилось використовують різноманітні пестициди. Вони борються зі шкідниками, але водночас польові культури отримують стрес від токсикації. Незалежно від зон і кліматичних умов вирощування, всім рослинам треба своєчасне підживлення для прискорення вегетації, зміцнення організму і вищої продуктивності.

  Для багатого врожаю соняшниково насіння замовляють добрива в компанії "АгроТОрг"
Для багатого врожаю соняшниково насіння замовляють добрива в компанії "АгроТОрг"

Щоб уникнути стресу експерти радять використовувати амінокислоти для врожаю. Добрива збагачують грунт такими необхідними елементами, як азот, фосфор, калій, кальцій та ін., і виступають невід'ємним джерелом живлення рослин.

Надійні добрива можна замовити в інтернет-магазині "АгроТорг". Він працює на ринку шість років і постачає надійну та якісну продукцію в агросекторі. На Ваш вибір є 400 найменувань засобів для захисту рослин. Сайт реалізовує лише оригінальну продукцію, тому в її якості немає сумнівів.

Кожен продукт проявляє свою ефективність на рослинах по-різному. Тому експерти визначили, яке добриво найкраще підходить для різних культур. Наприклад, на посівах ріпаку або для листкового підживлення соняшнику добре зарекомендували себе добрива Гумат LF20, Антистрес 03 для сої найкраще підійдуть Нертус Декабор, Бобові Турбо ЛФ Бор, а на площах під кукурудзою успішно застосовуються наніти Цинк, Кукурудза Турбо, ЛФ Цинк, Наніт Цинк. Посіви зернових культур можна обробляти добривами Нертус Фотосинтез, Нертус Мікс 400.

Купуючи продукти агрохімічної промисловості в інтернет-магазині "АгроТорг", покупці отримають консультації спеціалістів щодо всіх питань, які стосуються добрив. Можна дізнатись, починаючи з вибору мінералів і аж до того, як їх краще вносити. Ціни на сайті вигідні, тому є можливість заощадження.

  Фахівці "АгроТОргу" рекомендують підживляти площі під кукурудзою нанітами
Фахівці "АгроТОргу" рекомендують підживляти площі під кукурудзою нанітами
Зараз ви читаєте новину «Якісні добрива врятують врожай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути