субота, 05 березня 2022 20:05

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відбили атаки окупантів на Луганщині - там усіяно трупами та підбитою технікою

ЗСУ відбили атаки окупантів на Луганщині - там усіяно трупами та підбитою технікою
ЗСУ відбили атаки російських агресорів на Луганщині. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Російські загарбники під прикриттям танків розпочали атаки піхоти на Луганщині. Українська армія стійко утримує визначені позиції та знищує окупантів і техніку противника.

Незважаючи на значні втрати, ворог сотнями кидає в бій російських агресорів, повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил.

"Весь передній край усіяний трупами та підбитою технікою загарбників. Зокрема, сьогодні до центральної міської лікарні населеного пункту Брянка з передових позицій доставлено понад 650 поранених представників російсько-окупаційних військ. Більша частина – з попаснянського напрямку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодні орки тікають: Миколаїв відбили від окупантів

Пресслужба зазначає, що більшість у важкому стані: чисельні осколкові поранення, відірвані кінцівки ніг або рук тощо. У лікарні немає місць, тому окупанти з незначними тілесними ушкодженнями - контузіями та легкими пораненнями - не приймають до медзакладу.

Після того, як агресорам надали першу медичну допомогу, їх у супроводі озброєного конвою РФ завозять на лінію бойового зіткнення.

"Їх завозять для введення подальших бойових дій у ролі гарматного м'яса. Особовий склад шостого окремого мотострілецького полку наляканий та деморалізований, шукає шляхи до дезертирства. Таке реальне обличчя "руского міра" - горе, страх та смерть, що несуть з собою "визволителі" з Росії", - додають у пресслужбі.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбили атаки окупантів на Луганщині - там усіяно трупами та підбитою технікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути