середа, 15 липня 2020 12:17

Зниклого хлопця знайшли серед добровольців на Донбасі

Зниклого хлопця знайшли серед добровольців на Донбасі
Хлопець хотів приєднатися до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Фото: поліція Львівської області

Поліцейські знайшли 17-річного жителя Пустомитівського району на Львівщині Дениса Лагодича.

Він перебував у зоні проведення ООС, на блокпосту біля міста Слов'янськ, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

13 липня у поліцію з заявою про зникнення свого сина звернувся житель села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22:00 хлопець пішов із дому і не виходить на зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві знайшли дитину, яка загубилася на відпочинку

Неповнолітнього негайно оголосили в розшук. Сьогодні поліцейські знайшли його у зоні проведення ООС - на блокпосту біля міста Слов'янськ. За його словами, він хотів приєднатися до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Поліцейські порадили Денису почекати кілька років, здобути за цей час відповідні знання та навички. Тоді він зможе законно реалізувати свої плани. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому.

На Сумщині розшукують 38-річного Романа Ольховика та 54-річного Валерія Горленка із села Степне Ямпільського району. Зникли з дому ще 3 липня і з того часу їх у селі ніхто не бачив.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого хлопця знайшли серед добровольців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути