середа, 31 липня 2019 16:27

Зеленський побачив черкаські дороги

Зеленський побачив черкаські дороги
Зеленський рухався чорним мерседесом

На об'їзній дорозі неподалік Геронимівки Черкаської області представники служби автомобільних доріг монтують два три стенди із картами доріг та графіком фінансування. Ватман не влазить у металеву рамку. Його беруть на прищепку й прив'язують мотузкою. Так готуються зустрічати президента України Володимира Зеленського. У середу, 31 липня, він відвідав Черкаси.

Зеленський приїздить не велосипедом, а чорним броньованим елітним мерседесом. Виходить, вітається із зустрічаючими. В нього – кількаденна небритість.

Керівник служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко розповідає президентові про стан автошляхів.

– Ось, бачте, синім кольором позначено вже відремонтовані ділянки. Зеленим – те, що планується відремонтувати цього року. Якщо поруч є чорна смуга – значить, гроші вже виділено. Жовтим і червоним – наші плани на 2020-21 роки.

– Що у вас із ремонтом об'їзної дороги навколо Черкас? – питає Зеленський.

– Відремонтували 2 кілометри із восьми, – каже Демиденко.

– Треба закінчити все, – дає вказівку президент. – Бо мені люди пишуть. Скільки ви можете ремонтувати в рік? 120 кілометрів? Так ми сто років дороги не відремонтуємо.

– Маємо 1750 кілометрів державних доріг в області, – обурюється громадський активіст В'ячеслав Дзюблик. – У сусідній Вінницькій – 1850. Із них на Черкащині вкрай розбито 750 кілометрів, а на Вінниччині – лише 300. Минулого року на Вінницьку область уряд виділив 408 мільйонів, а на Черкаську – лише 202. Це очевидна дискримінація. Славомір подає документи з цифрами, а Кабміну ручному режимі в нас забирає і віддає іншим областям.

Зеленський дивиться на Новака з німим запитанням. Той киває, мовляв, не все так, але реальна картина недалека від істини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я шо, памятнік?" – Зеленський не прийняв у подарунок свій гіпсовий бюст

За кілька хвилин президент сідає в мерседес із номером СА 79-40 СА і їде в бік Геронимівки. Люди швидко розходяться.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський побачив черкаські дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути