середа, 28 березня 2018 14:00

Затримали 22-річного наркоторговця

Затримали 22-річного наркоторговця
Роботу знайшов на сайті продажу наркотичних речовин. Фото:provce.ck.ua

Вночі 28 березня, у цетрі Львова патрульні затримали розповсюджувача наркотиків. По всьому місту він робив так звані закладки, аби замовники могли забрати придбаний товар.

Хлопець зізнався, що роботу розповсюджувача знайшов на сайті продажу наркотичних речовин, - пише 24 Новини.

Патрульні відразу звернули увагу на підозрілу поведінку хлопця. Він запевняв правоохоронців, що не має заборонених предметів та речовин. Дістав невідомий згорток, сказав, що це жувальні гумки й почав втікати. Співробітники поліції його наздогнали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземців затримали з арсеналом зброї та наркотиками

"Вміст лівої кишені він не хотів показувати, але ми ще раз попросили витягнути (все, що є в кишені– 24) . Він сказав, що там гумка. Але ми побачили поліетиленовий пакет", – повідомив інстректор патрульної поліції Тарас Філіпов.

Під час перевірки у нього знайшли 30 пакунків з наркотичними речовинами. Він зізнався, що на одній із вулиць встиг заховати 20 таких же згортків.
Затриманого раніше притягали до адміністративної відповідальності за хуліганку. Цього разу йому загрожує кримінальна відповідальність у сфері незаконного обігу наркотиків, зберігання та можливому розповсюдженні. Слідство досі триває.

8 одночасних обшуків провели правоохоронці в Полтавській та Харківській областях. У результаті викрили групу наркоторговців, яка складається з українців та громадян Іраку, Єгипту, Палестини.

Зараз ви читаєте новину «Затримали 22-річного наркоторговця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути