середа, 01 березня 2017 03:02

Загубився лабрадор, який 2 роки провів в АТО

Загубився лабрадор, який  2 роки провів в АТО

У Львові усіх небайдужих закликають допомогти знайти зниклого собаку. Це чорний лабрадор. Йому два роки і два місяці. Має трохи закручений хвіст і на морді між правим оком та носом - шрам від укусу. 21 січня собака прослизнув у двері і вибіг на вулицю в районі вулиці Замарстинівської.

Про це повідомляє dyvys.info.

"Лорда мені подарували більше двох років тому ще цуценям. У 2015 році на Сході загинуло п'ять товаришів. І щоб хоч трохи мене розрадити волонтери привезли лабрадора, – розповів господар, парамедик "Першої медичної роти ім. М.Пирогова" Нацгвардії України Юрій Подебрий. – З часом пес став допомагати рятувати поранених і виносити загиблих. Коли знаходив пораненого, ставав біля нього і гавкав, поки його не почують. Я звертався у ЛКП "Львів", до львівських "собачників", але поки що результатів немає".

Для координації пошуків на фейсбукові створили спеціальну спільноту "Пошук Лорда", щоб якомога більше людей дізналось і, при можливості, допомогло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес врятував з пожежі хазяйку з дітьми

"Сторінка присвячена пошукам надзвичайного лабрадора, який загубився місяць тому у Львові", - з опису сторінки.

"Це ціла історія і трагедія водночас! В першу чергу, страшенно страждає дитина за собакою! Страждає так, що втіхи немає!!!!!!", - пише господар у цій групі.

Усіх, хто бачив подібного собаку, або можливо чув, що хтось про нього розповідав просять звертатись за тел. 0935060208. Тому, хто знайде собаку, пропонують винагороду.

Зараз ви читаєте новину «Загубився лабрадор, який 2 роки провів в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути