понеділок, 13 березня 2017 13:57

Затримали вбивць, які болгаркою розчленували жертву

Затримали вбивць, які болгаркою розчленували жертву
Юрій Педос

Поліція Вінниччини повідомила про затримання вбивць, які розчленували тіло жертви і розкидали по Вінниці. Про це розповів начальник поліції області Юрій Педос, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми вирахували і затримали вбивць протягом доби після виявлення рук та протезу вбитого у озерці на Старому місті. Це чоловіки 1963 і 1970 років народження. Потерпілий 1977 року народження був у нашій базі зниклих безвісті з листопада минулого року.

Із свідчень затриманих у листопаді вони разом із вбитим розпивали спиртне. Мали суперечку з приводу авторитетності. Через неї вбивця кілька разів ударив сковорідкою по голові загиблого. Потім вони помирились і почали далі розпивати спиртне. Почалася знову перепалка і вбивця сковорідкою завдав смертельний удар по голові потерпілого. Разом із подільником він заніс тіло покійника до підвального приміщення будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала злочинну групу, яка вбивала валютників

Тіло пролежало у підвалі два тижні. Чоловіки протягом того часу пиячили і пограбували іншого мешканця. Потім подільники вирішили прибрати труп. Вбивця змусив цим займатися свідка вбивства. Вирішили розчленувати тіло і розкидати по місту. Той випив велику кількість спиртного. Взяв "болгарку" і спустився у підвал. Відрізав руки, ноги і голову. При цьому він пив алкоголь і блював. Вбивця наказав йому помити підлогу в хаті і підвалі. Руки і протез подільник вбивці втопив в одному з озер. Голову обпалив на мангалі, а потім викинув у сусідній ставок. Тулуб тачкою вивіз і викинув у водозгін і присипав сміттям. Ногу викинув у сміттєвий бак", - повідомив Педос.

Все крім ноги, поліція знайшла. Обом чоловікам загрожує довічне ув'язнення.

Поліцейські затримали 23-річного жителя Кривого Рогу за вбивство 67-річної Анни Слободянюк, яка працювала вахтером у гуртожитку коледжу Вінницького аграрного університету у місті Ладижин Вінниччини.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивць, які болгаркою розчленували жертву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути