пʼятниця, 05 жовтня 2018 04:25

Xлопець змінив своє прізвище на честь трамваю

Кондуктор 23-річний Віталій Трембанчук з Вінниці змінив прізвище на честь трамвая.

Автор: 20 хвилин
  Кондуктор Віталій Трембанчук змінив своє прізвище на честь трамваю
Кондуктор Віталій Трембанчук змінив своє прізвище на честь трамваю

Хлопець задумався про це, коли зрозумів, що дуже полюбив новий трамвай "VinWay". Навіть шукав інформацію, як сконструювати маленьку модель сучасного трамваю аби мати на власній полиці, пише 20 хвилин.

Півроку думав над зміною прізвища. Зважував "за" і "проти" та врешті вирішив йти.

"Думав, що в очах інших, це може виглядати дивно. Так і сталося. Більшість були здивовані, але з усмішкою, – розповідає Віталій Він-Вей. – Рідні відреагували негативно. Мама сказала, що мені варто сходити до психолога і перевіритися, чи все зі мною нормально. Мовляв, це ж зрада батькового прізвища, яке я змінюю на щось незрозуміле. Бабуся була такої ж думки".

Працівниця РАЦСу сказала, що не стикалася з подібним протягом усіх 30 років своєї роботи.

"Найбільше за все мрію стати водієм трамвая. Обов'язково найдовшого з VinWay'їв, – розповідає хлопець. – Друга мрія, щоб в усіх трамваях і тролейбусах оголошувалися зупинки саме моїм голосом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Змінив прізвище та документи" - з України видворили "злодія в законі"

Доходить до того, що Віталій пропускає "швейцарців" і сідає тільки в улюблені ВінВеї. Іноді їде до кінцевої, хоча вставати потрібно раніше.

"Не думаю, що коли-небудь захочу змінити прізвище на якесь інше, – говорить Віталій Він-Вей. – Якщо одружуся, моїй дружині також доведеться брати моє прізвище. Щоправда не знаю, як вона до цього поставиться. Та й діти, виходить, що Він-Веями будуть. Розведеться цих Він-Веїв повно".

Через рік у будь-якому громадському транспорті Вінниці за проїзд можна буде розрахуватися банківськими картками, а також безконтактно за допомогою смартфону.

Сплатити проїзд треба буде відразу зайшовши в трамвай, тролейбус, автобус чи та прикласти картку або смартфон до валідатора. Система "спише" з рахунку відповідну суму оплати

Зараз ви читаєте новину «Xлопець змінив своє прізвище на честь трамваю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути