середа, 29 квітня 2020 11:39

Wizz Air оголосив про відкриття бази і нових маршрутів з України

Wizz Air оголосив про відкриття бази і нових маршрутів з України
Нова база у Львові стане другою базою Wizz Air в Україні. Фото: Львівський аеропорт Facebook

З 1 липня 2020 року авіакомпанія Wizz Air відкриває нову базу в Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького,

Лоукостер розмістить один літак Airbus A320, а також запускає 7 нових маршрутів з України. Нова база у Львові стане другою базою Wizz Air в нашій країні, повідомляє пресслужба перевізника.

З 1 липня авіакомпанія почне виконувати рейс Львів - Біллунн (Данія) щосереди і щонеділі. Ціна квитка стартує від 579 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які збитки чекають на авіагалузь через коронавірус

Також з 1 липня запустять рейс Львів - Лісабон (Португалія) щосереди і щонеділі. Ціна стартує від 1149 грн.

З 2 липня почнуться польоти за маршрутом Львів - Таллінн (Естонія) щовівторка, щочетверга і щосуботи. Ціна - від 579 грн.

Також із 3 липня зі Львова можна буде полетіти до німецького Гамбурга щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна стартує від 719 грн.

Рейс Львів - Щецин (Польща) щопонеділка і щоп'ятниці також почнуть виконувати з 3 липня. Ціна квитка від 429 грн.

Крім того, відкриють 2 нових рейси з Харкова. Так, із 2 липня Wizz Аir почне виконувати польоти за маршрутом Харків - Таллінн (Естонія) щовівторка, щочетверга і щосуботи. Ціна - від 719 грн.

Також з 3 липня запустять рейс Харків - Берлін-Шенефельд (Німеччина) щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна стартує від 1009 грн.

Перевізник обіцяє запровадити на рейсах додаткові заходи, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту.

"Нові правила легко виконувати, і вони гарантують дотримання посилених санітарних вимог. Авіакомпанія закликає пасажирів дотримуватися цих заходів при здачі багажу; здійснювати бронювання квитків онлайн, включаючи онлайн-реєстрацію, коли це можливо; а також користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту. Під час перельотів для членів екіпажу і пасажирів є обов'язковим носіння масок, про що їм додатково нагадують. Літаки дезінфікують уночі, в салонах ретельно прибирають кілька разів на день", - написали в повідомленні.

Під час посадки екіпаж роздаватиме пасажирам дезінфікуючі серветки. Будуть спостерігати за дотриманням дистанції між сидіннями на тих рейсах, де це дозволяє завантаження.

З 1 травня угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відновить авіаперельоти з Відня за 4 напрямками. Почне літати до Дортмунда, Салонік, Лісабона та Ейндховена. Розклад рейсів може змінитися будь-якого часу. Очікують, що визначені напрямки матимуть попит серед людей, яким потрібно летіти по роботі чи за сімейними обставинами. Відправлення рейсів здійснюватиметься кілька разів на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Wizz Air оголосив про відкриття бази і нових маршрутів з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути