понеділок, 16 липня 2018 15:09

Ви адекватні? В країні війна! – волонтерів обурили гуляння в День металурга

15 липня по всій країні пройшло професійне свято – День металлурга. Громадські активістки та волонтерки Юлія Усс і Юліана Березуцька опублікували пости в Facebook, де обурилися розмахом свята.

"Я в шоці від сьогоднішнього дійства по всьому місту. День металурга. Ну чому треба влаштовувати такі гульки?! Чому в день медичного працівника або вчителі не влаштовують такі гуляння? Чому ці кошти не витратити з розумом?", - написала Юлія Усс у соцмережі.

За її словами, цільова аудиторія вимагає хліба і видовищ. І поки цільова аудиторія буде цього хотіти, будуть ті, хто це видовище влаштує.

"Тому, криворіжці, не ведіться на такі свята, коли в місті страшно їздити на роботу в маршрутках, страшно лікуватися, страшно ходити ввечері по місту. Просто думайте, кого ви обрали", - написала активістка.

"Я хочу поставити запитання організаторам заходу. Ви в адекваті? Ви в курсі, що в країні війна? Які феєрверки?" – написала волонтер Юліана Березуцька

Користувачі неоднозначно сприйняли таку критику святкування.

"А ніхто не подумав про тих хлопців, у яких сьогодні свято? Вони отримують копійки за пекельну працю?" - написав один з користувачів.

"Так може краще було б не на феєрверки витратити, а дати грошима працівникам?" - відповіли йому.

"Війна тільки для тих, у кого там родичі, і то не завжди. Усім іншим глибоко пофіг...", - йдеться у ще одному коментарі.

"Я розумію, свято металургів, важка праця в них. Тільки вони відпрацювали зміну і прийдуть додому, а хлопці там гинуть і лежать у землі. Я думаю, ті хлопці заслужили на повагу", - прокоментував користувач.

"Думати треба про живих, у першу чергу. Салют зроблений для дітей. Давайте і дітей будемо озлоблювати з пелюшок", - відповіли йому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гуляннях заводу Ахметова Руслану носили на руках

Автор: Фейсбук
  Коментарі користувачів
Коментарі користувачів
Автор: Фейсбук
  Коментарі користувачів
Коментарі користувачів

Україні потрібно відмовлятися від святкування 8 березня і радянських свят. "Чим менше буде речей, які нас синхронізують з Росією, тим менше буде небезпеки для України", - заявив 11 липня директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович в ефірі UMN.

Зараз ви читаєте новину «Ви адекватні? В країні війна! – волонтерів обурили гуляння в День металурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути