середа, 12 грудня 2018 04:21

Воєнний стан: чиновників змусили задуматися, чи варто йти на корпоративи

Автор: Телеканал 24
 

Наближаються новорічно-різдвяні свята. Вінничани, як і всі, люблять пишно відзначати не тільки в колі сім'ї та друзів, а й співробітників.

Та губернатор Вінниччини Валерій Коровій порадив чиновникам відмовитись від новорічних корпоративів, які стали традиціями, пише Реал.

"Особисто я не збираюся відвідувати будь-які передсвяткові корпоративи. Звичайно, заборонити підлеглим у вільний час - після роботи або у вихідні дні - відвідувати заклади громадського харчування з концертною програмою, я не можу. Але не раджу... Зараз ситуація така, що не варто святкувати. Це моя особиста думка", - пояснив губернатор.

При цьому Валерій Коровій заспокоїв критиків воєнного стану, запевнивши, що у Вінницькій області обмеження прав і свобод цивільного населення не планується. Воно передбачає лише координацію роботи силових структур і відомств.

Область включена в список через наявність 32-кілометрової ділянки кордону з невизнаною ПМР, де базується великий російський контингент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорари українських зірок на корпоративах

Ще в 2014-2015 роках були обладнані великим протитанковим ровом 30 км кордону з Придністров'ям. Він відзначив чітку координацію дії з територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади, розташованих на території області - Міноборони, Нацгвардії, Могилів-Подільським прикордонним загоном і управлінням СБУ.

Багато хто вважає, щоб рік був вдалим і приносив позитивні моменти, треба продумати все до дрібниць, навіть наряд у новорічну ніч.

Дизайнери вважають, що в наступному році в тренді будуть яскраві відтінки.

Жовта Свиня дуже любить шик і розкіш, тому ми рекомендуємо одягати відтінки насичені, наприклад, фіолетовий, всілякі квіткові принти і соковиті варіації червоного. Якщо ви не любите кольори такого плану, є альтернатива - пастельні, але тоді зробіть акцент на помітних аксесуарах.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан: чиновників змусили задуматися, чи варто йти на корпоративи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути