середа, 03 жовтня 2018 15:06

У Львові відбудеться жіночий фестиваль

У Львові відбудеться жіночий фестиваль
На одному майданчику зберуться популярні та досвідчені тренери, цікаві спікери та відомі особистості. Фото: anima

Всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма" - 2018 відбудеться у Львові з 20 по 21 жовтня.. Проект для сучасних жінок, які хочуть розвиватись і вдосконалюватись існує шість років.

На одному майданчику зберуться популярні та досвідчені тренери, цікаві спікери та відомі особистості. Вони поділяться досвідом, знаннями та покажуть, як їх застосовувати на практиці. Кожен відвідувач матиме змогу познайомиться із цікавими людьми, отримає нові знання, та надихнеться свіжими ідеями.

"Кожного разу, отримуючи фітбеки від наших відвідувачів, ми радіємо, що наш фестиваль, допоміг комусь змінити своє життя, подивитись по-іншому на різні життєві ситуації, а для когось став поштовхом до нових звершень", - кажуть організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Каннському кінофестивалі нагородили фільм "Донбас"

Впродовж двох днів, у п'яти паралельно діючих залах відбудуться майстер-класи, дискусії, зустрічі та презентації на теми взаємостосунків, краси та здоров'я, стилю життя, розвитку кар'єри, мистецтва, а також трансформаційно – розвивальні ігри.

Цього разу, серед спікерів, будуть тренери Мейерe - Расмусенa Дайга, Андрій Бешлей, Наталія Валецька, Довмат Яна, Раделицька Ольга та інші.
За шість років свого існування, Всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма", відвідало понад 10 тисяч жінок.На фестивалі діятиме виставка-ярмарок з виробами ручної роботи, косметичними засобами та літературою.

Для жінок, які прийдуть із дітьми, діятиме – Дитяча кімната. Анонімно буде відчинена "Порадня", де кожен із відвідувачів зможе отримати психологічну допомогу та відповіді на усі свої запитання. Організатори також приготували afterparty з драйвовою шоу-програмою, пригощенням та розіграшем подарунків.

Розпочався найбільший технічний фестиваль України OldCarLand. Захід триватиме 3 дні на територій столичного ВДНГ, що на проспекті Глушкова, 1.9-й фестиваль традиційно організовує "проект Кофейбус" і клуб технічної класики OldCarServsice.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відбудеться жіночий фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути