середа, 10 грудня 2014 11:55

У Львові поставили дитячу казку про Павука Павутіна

У Львові поставили дитячу казку про Павука Павутіна

До Дня Святого Миколая, від 16 до 22 грудня, на сцені Будинку науки і техніки Львівської залізниці, показуватимуть сучасну дитячу музичну казку "Незвані гості у Країні Світла". Два десятки танцюристів балету "Життя", а також актори львівських театрів підуть на рекорд: за тиждень зіграють близько тридцяти вистав – по чотири у день.

Сюжет казки "Незвані гості у Країні Світла" - захоплюючий, сучасний, гострий і навіть має політичний присмак. Вічна тема боротьби добра і зла розкривається крізь призму реалій сьогодення: цар Країни Темряви Павук Павутін хоче захопити Країну Світла. Головному негативному герою вистави допомагають три сестри: Брехня, Жадність і Заздрість. Сюжет закручується на протистоянні людських цінностей. На противагу темним силам виступають добрі, чесні і позитивні герої з відомих казок: Котигорошко, Кіт у Чоботях, Червона Шапочка, Мальвіна. Персонажі постановки опиняються у цікавих перипетіях.

Завдяки інтерактиву з дітьми у залі жителі Країни Світла усіляко намагаються побороти царя Країни Темряви і його свиту. За сценарієм казки, на сцені з'являються також вічно стурбовані і занепокоєні представники країн Європи, а також ОБКК – Організації Безпеки Країни Казок.

"Балет "Життя" за майже тридцять років своєї творчої діяльності завжди підтримував та пропагував усе українське як в Україні, так і у світі: наші автентику, традиції, культуру. Працюючи з дітьми, наші хореографи щодня переконуються, яке важливе місце у вихованні маленьких українців займає питання патріотизму", - каже керівник балету "Життя" Ірина Мазур.

Музична казка "Незвані гості у Країні Світла" розрахована на дітей віком від шести років.

Зараз ви читаєте новину «У Львові поставили дитячу казку про Павука Павутіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути