Ексклюзиви
неділя, 19 листопада 2017 22:49

Віктор Бронюк показав свою спальню

Віктор Бронюк показав свою спальню
Віктор Бронюк, лідер гурту Тік, вперше показав журналістам свій будинок у Вінниці. Фото: Viva

Віктор Бронюк, лідер гурту Тік, вперше показав журналістам свій будинок у Вінниці. У свій особняк в центрі Вінниці він запросив Катю Осадчу та "Світське життя".

Будинок музиканта прикрашений українським орнаментом-вишиванкою.

"Виробники фарби дали свої технічні рекомендації, мовляв, наносити зображення нереально. У мене перша освіта художня, я з цією думкою не одну ніч переспав. Кажу: "Як нереально? Ну має ж воно якось вийти". Звичайною щіткою, воно все тече по цих щілинах, спонжиками, валиками – чим ми тільки не пробували, всі були на нервах. Але все-таки технологію ми знайшли", - говорить артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян заробила 10 мільйонів доларів за один день

Біля будинку є сад і сцена, де люблять влаштовувати концерти діти та дружина Тетяна. Вона ж доглядає більше ніж за 100 кущами троянд у власному саду. В городі у подружжя є свій великий город, де ростуть селера, помідори, буряк, перець, малина, полуниця і багато іншого.

У спальні музиканта стоїть картина з соняшниками, а у дітей Віктора та Тетяни, дочки і сина, окремі кімнати, які оформлені відповідно для дівчинки і хлопчика.

Бронюк зізнався, що захоплюється кулінарією і сам придумує рецепти, наприклад, м'ясо з ожиною, передає сайт navigator.news.

"Кухня – це теж творча лабораторія. Найголовніше – треба мати гарний настрій. Коли у мене поганий настрій, я ніколи нічого не готую", - прокоментував співак.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк показав свою спальню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути