Ексклюзиви
неділя, 19 листопада 2017 16:04

Кім Кардаш'ян заробила $10 млн за один день

Кім Кардаш'ян заробила $10 млн за один день
Лінійка духів включає три аромати вартістю від 35 до 60 доларів за флакон

Американська реаліті-зірка Кім Кардаш´ян відзначилася небувалим заробітком від продажів своїх парфумів. За першу годину продажів Кардашян заробила мільйон доларів, а за добу – прибуток склав 10 мільйонів доларів.

Всього за перші 24 години онлайн-продажів свого нового аромату KKW Fragrance чистий прибуток Кім Кардаш´ян склав більше десяти мільйонів доларів.

Парфуми виявилися настільки затребувані, що за першу годину продажів нового парфуму від світської левиці покупці принесли Кім понад мільйон американських доларів.

У списку ароматів, представлених у новій лінійці парфумів від Кардаш´ян, є три види парфуму: Crystal Gardenia Oud – з явними відтінками сандалового дерева, Crystal Gardenia – з явними нотками квітів і дерево-мускусного запаху, а також Crystal Gardenia Citrus – парфум, що відрізняється вкрапленнями ноток цитруса.

Кожен з ароматів кожен бажаючий може купити в онлайн-магазині. Вартість за один флакон духів варіюється від 35 до 60 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян випадково розсекретила стать майбутньої дитини

На першому етапі виробництва всього було виготовлено 300 тисяч флаконів нового парфуму, а очікуваний прибуток від продажу всієї першої партії може скласти близько 16 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян заробила $10 млн за один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути