вівторок, 13 грудня 2016 14:24

Вчительку, що кричала на дітей, хочуть звільнити

Вчительку, що кричала на дітей, хочуть звільнити
Фото із сайту antenna.com.ua

Вчительці із школи № 17 Наталії Макаренко загрожує звільнення за те, що кричала на дітей посеред уроку. Про це попросили батьки 13 грудня на зустрічі із міським головою Черкас.

"Ми засуджуємо дії педагогів, які відповідно до закону про освіту ведуть себе не гідно. Але при тих зарплатах, що отримують, їм треба пам'ятник поставити. По цьому випадку проведемо розширену нараду, щоб такого не було. Після такого травмується психіка дітей. Ми будемо відповідно реагувати. Все буде по закону. Таких випадків не має траплятися", – говорить мер Анатолій Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учень пошкодив хребет на уроці хореографії

Питання вивчатиме спеціальна комісія, сказав міський голова.

"Треба об'єктивно дивитися на речі. Не можна паплюжити школу, вчителів, директора. Не треба піднімати шум. У нас абсолютно гарні люди, діти і вчителі", – говорить Дмитро Бунякін, директор школи.

Раніше у мережі опублікували аудіозапис, на якому Макаренко кричить на дітей 5 класу посеред уроку англійської мови. Також батьків обурило, що розмовляла російською мовою та говорила про любов до радянської влади.

Зараз ви читаєте новину «Вчительку, що кричала на дітей, хочуть звільнити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі