вівторок, 09 серпня 2016 10:50

Вбивця втік із виправної колонії

Вбивця втік із виправної колонії

Із Львівської виправної колонії № 48 втік засуджений. Злочинець неодноразово судимий. Останні роки відсиджував термін за вбивство.

"Зникнення 38-річного Петра Верхоли помітили близько 20:00 на дільниці соціальної реабілітації виправної колонії №48, що на вулиці Хуторівка у Львові. Вона розташована за межами установи. Засуджені там не перебувають під охороною, а тільки під наглядом", - каже Мирослав Демків із Державної пенітенціарної служби Львівської області.

Відсутність засудженого працівники колонії помітили, коли проводили перевірку увечері. Не знайшовши чоловіка, одразу забили тривогу. На розшук рецидивіста направили Нацполіцію, працівників прокуратури та нацгвардійців.

"Чоловік на зріст близько 175 сантиметрів, середньої тілобудови, з короткою стрижкою. Засуджений за вбивство. Мав відсиджувати термін 9 років", - кажуть у Національній поліції Львова.

Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Проте не розголошують подробиць, як саме ув'язнений втік. Це може завадити слідству.

"Перевіряємо коло знайомств, контакти, місця, де б міг бути утікач. Чого саме так вчинив засуджений з'ясовуватимемо, коли вдасться його затримати", – додає Демків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопці побили пенсіонера до смерті

Втікачу залишилось відбути у виправній колонії 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця втік із виправної колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути