вівторок, 25 липня 2017 12:25

Вбивця розповів як застрелив пару бізнесменів

Вбивця розповів як застрелив пару бізнесменів
Вбивця чатував на коханців. Обох застрелив у лісі. Фото: Favim.com

Поліція розкрила вбивство двох бізнесменів на Полтавщині. Затримали чоловіка, який розказав про застрелених коханців. Хотів отримати цінні речі та автівку Volkswagen Touareg.

Про це повідомили "Факти".

"Чоловік чатував у лісосмузі, куди нерідко приїздили пари. Погрожував коханцям пістолетом Макарова, вимагав коштовності та гроші. Після пограбування ніхто до поліції не звертався, бо боялись розголосу про свої любовні пристрасті. Останнього разу спокусився дорогою іномаркою. Одразу прострелив голову 44-річному чоловіку. У 40-річної жінки забрав прикраси. Пообіцяв не вибивати, але вистрелив із пістолета. Тіла зловмисники відвезли на "Фольксвагені" далеко в поле, кілометрів за 15 від місця злочину, та закопали на глибину двох метрів. Туди ж кинули телефони вбитих та їхній підпалений одяг. Людей, присутніх при ексгумації, шокувало, що загиблі лежали на дні могили, взявшись за руки", - сказав Руслан Бірюков, заступник керівника Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили відео розстрілу атовців у Дніпрі

Злочинці скоїли вбивство 14 червня минулого року. Тривалий час переховували автівку. Нещодавно почали продавати її по запчастинах. Через це їх вдалося затримати.

Щонайменше восьмеро людей загинули та близько 30 осіб зазнали теплового удару й зневоднення в причепі вантажівки, яку виявили біля супермаркету в штаті Техас. Водій перевозив людей незаконно, його арештували.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця розповів як застрелив пару бізнесменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути