Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2015 17:54

Вбивця Ольги Іванової отримав 15 років в'язниці

Вбивця Ольги Іванової отримав 15 років в'язниці

15 років в'язниці отримав вбивця 23-річної Ольги Іванової з райцентру Чечельник на Вінниччині. Таке рішення виніс Бершадський районний суд. Окрім терміну за вбивство, 32-річний рецедивіст отримав додатково два роки за попередній злочин — крадіжку.

"Ольгу вбив 31-річний Максим на прізвисько Хей. Він жив на Одещині. Тоді приїхав в Чечельник, жив по сусідству з батьком і мачухою. Мати померла, коли був малим. Раніше обкрадав сусідські льохи, батька. Сидів за крадіжки. Коли дівчину хоронили — міліція проводила відтворення злочину. То його мало не вбили люди. Його батько Володимир падав перед людьми на коліна. Казав, не може в очі дивитись через такого сина. Казав, матері повезло, що не дожила до цього", - згадують односельці дівчини.


Нагадаємо, 24 листопада 2014 року Ольга Іванова поверталася із роботи. Працювала продавщицею у магазині "Теремок", отримала в той день 650 гривень зарплатні. У пів на восьму дзвонила до мами, сказала, що підходить додому. А за десять хвилин вже померла. Знайшли дівчину в той же вечір під деревом за 150 метрів від дому.
Вбивця задушив дівчину голими руками. Забрав сумку та мобільний. Золоті сережки залишив. Максима затримали вранці, коли він пив вдома горілку. На його слід вивели службові собаки. Телефон і сумку жертви він закопав неподалік будинку. Після допиту розказав де і показав місце.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця Ольги Іванової отримав 15 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути