Ексклюзиви
середа, 14 січня 2015 12:44

На Вінниччині міліція затримала зловмисника, який познущався над сім'єю священника


Козятинські правоохоронці затримали злочинця, який в ніч на п'яте січня напав на сім'ю 85-річного Михайла Кадирка у селищі Комсомольське. Ним виявився 25-річний циган.

"На нього одразу впала підозра. Чоловік раніше судимий за грабежі та забої. Сам родом із Комсомольського. Шлявся по районах, не мав постійного місця проживання. Останнім часом пристав до одної молодиці в селищі. Торгували наркотичним зіллям. Заліз у хату священика, думав у нього є гроші та коштовності, бо той мав прихід у сусідньому районі", - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, зловмисник заліз до помешкання Кадирків, розбивши вікно. Крім священника вдома була його дружина - 86-річна Надія. Грабіжник вимагав у старих гроші, перекидав усю хату. Знайшов лише тисячу гривень та пляшку вина "Кагор". Спочатку пив сам, потім бив подружжя та примушував їх пити. Знущався над священником не лише фізично, а ще й морально - зірвав з нього хрест, різав бороду, розливав вино по підлозі та заставляв його злизувати. Після побоїв подружжя ще добу просиділо в хаті без допомоги - вийти не могли, а телефону не мають. Наступного дня їх знайшли сусіди. Надію Петрівну госпіталізували до травматологічного відділення із численними забоями. Михайла Івановича з інсультом до реанімації, де він помер не прийшовши до тями 12 січня.

Тепер до статті грабіж із проникненням у житло правоохоронці додадуть зловмиснику покарання за важкі тілесні ушкодження, які потягли за собою смерть потерпілого. А це - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині міліція затримала зловмисника, який познущався над сім'єю священника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути