Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2014 17:12

У Полтаві підвищили вартість проїзду до 3 гривень

У Полтаві  підвищили вартість проїзду до 3 гривень
kolo.poltava.ua

  Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України погодило рішення міськвиконкому щодо підвищення вартості проїзду в місті. Відтак, поїздка у автобусах та маршрутках коштуватиме 3 гривні, в тролейбусах — 1,50.

  Нагадаємо, 18 червня поточного року АМКУ в Полтавській області не погодило, запропонованого виконкомом Полтавської міської ради рішення, щодо підняття вартості проїзду в громадському транспорті до 3-х гривень, лишивши її на рівні 2,50 грн.

  "Наразі жодних підстав не погоджувати даного рішення у нас немає. Першого разу ми не підтримали його, оскільки міська рада не надала АМКУ потрібних розрахунків. Нині виконком надав всю необхідну документацію, яка обґрунтовує потребу підвищення вартості проїзду в Полтаві, - сказав голова обласного територіального відділення АМКУ Володимир Оніщенко.

  Аби покращити в місті ситуацію з пасажирськими перевезеннями, Володимир Оніщенко радить зменшити на маршрутах кількість малих транспортних засобів і пустити замість них великі автобуси. Також необхідно ретельно скласти графіки маршрутів, попередньо вивчивши пасажиропотік.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві підвищили вартість проїзду до 3 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути